Kjell Tore Innervik, activities

home

10 Mars

Hvordan låter egentlig glasset fra glassverket i Moss? Går det an å få musikk ut av kornet fra Mølla?

Moss by- og industrimuseum

Publisert 8. mars, 2013 av

Musikere har i alle tider lett etter lyder å skape musikk av. Nå får vi sjansen til å gjøre det sammen med dem! Musikkens Venner i Moss og omegn og Moss by- og industrimuseum ønsker velkommen til en utforskende dag på museet for hele familien søndag 10.mars. 

Musiker Kjell Tore Innervik. Foto: Nicki Twang

Musiker Kjell Tore Innervik. Foto: Nicki Twang

Møt de utforskende musikerne Morten Halle på saksofoner, Kjell Tore Innervik på NIME instrumenter (Nye instrumenter for musikalsk utforskning) og pedagog Brit Ågot Danielsen.  Søndag 10. mars inviterer de deg og familien til å  bli med på utforsking av lyder i Moss by- og industrimuseums lokaler i Møllebyen i Moss. Dagen er todelt og består av workshoper først, dernest en fremføring av dagens arbeider. Møt opp kl.12.00 på Moss bymuseum! Fremføring er kl.14.15. Musikerne avslutter dagen med en minikonsert.

Hvis du kan tenke deg å være med på dette, meld deg og familien på så snart du kan! Vi må begrense deltakelsen til totalt 30 personer fordelt på to grupper i verksted/workshop. Påmelding skjer til Moss by-og industrimuseum: tlf. 69 20 52 70/72 eller på epost:  camgje@ostfoldmuseene.no

Arrangørere: Moss by- og industrimuseum og Musikkens Venner i Moss og omegn

Musiker Morten Halle. Foto: Johs. Bøe

Musiker Morten Halle. Foto: Johs. Bøe

 

kjell tore innervik 2012